Anställ FerryScan-teamet!

Senast uppdaterad


Programming Team

Varför oss?

Vi byggde FerryScan, en webbplats som används av tiotusentals människor på 25 språk för att hitta resor och information i Östersjön. Nu när vi har avslutat vårt arbete och visat vad vi kan, är vi redo att hjälpa dig med dina projekt.

Vårt team har 20 års erfarenhet av att bygga professionell mjukvara inom resor och e-handel och vi är snabba på att anpassa oss till ny teknik och ändra bästa praxis för att bygga konkurrenskraftiga produkter till en rimlig kostnad.

Oavsett om du vill göra din webbplats ChatGPT redo, lägga till några nya funktioner eller expandera till nya länder, är vi rätt team för att hjälpa dig att göra det snabbt och inom budget. Vi kommer inte att överbygga eller bygga med svåra att hyra för verktyg, vi kommer bara att lösa dina problem till lägsta totala ägandekostnad.

Hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål

1) Backend-utveckling i Java (Spring eller J2EE), Node.js, Django eller Ruby on Rails

2) Frontend-utveckling i Angular, Vue.js eller React

3) Containerisering av din applikation och implementering

4) AWS och Azure Cloud-utveckling

5) Kodrevision och hjälp med testautomatisering

6) Internationalisering/översättning av din produkt och flerspråkig försäljning

7) Marknadsföring/SEO-analys - vi kommer att erbjuda alla sätt vi har lärt oss för att sänka dina kostnader för kundförvärv och hålla dig konkurrenskraftig på marknaden

Priser

Det finns inget projekt för litet. Vi bryr oss om resultat och att hitta en hållbar teknisk lösning, inte tvinga dig att använda vårt favoritspråk eller leverantör. Inget skitsnack.

Rättvisa priser - 60 EUR per timme, 10 % rabatt per månad, 15 % rabatt på projekt 3 månader eller längre.

Förskottsbetalning krävs tills vi har skapat en betalningshistorik, då är efterbetalt arbete möjligt.


Låt oss börja!

För att komma igång, fyll i vårt formulär här .

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer