Om FerryScan


Namnet FerryScan kommer från "Ferry Scandinavia" och representerar vårt huvudmål: att vara den främsta resursen för färjeinformation, nyheter och biljetter i Östersjön. Vi tror att genom att bara fokusera på en region garanterar vi att vi är den mest kunniga och användbara partnern för din färjeresa. Att ta en färja är trots allt inte samma sak överallt i världen.

Vi säljer dig inte mer än du behöver och säger ärligt vad som händer. Vi arbetar inte med att skapa falska recensioner eller använda blufftaktik, vi är här för det långa spelet och vi vill att du ska lita på oss på resor i många år framöver.


Företagsinformation

FerryScan är ett projekt från Port Zero Ventures, ett företag fokuserat på att använda teknik för att lösa problem inom transportbranschen.

Port Zero Ventures, och i förlängningen FerryScan, är ett registrerat företag i USA. Om du är en europeisk kund kommer du sannolikt att interagera med Port Zero Baltic OÜ, vårt estniska dotterbolag.

Vårt lag

FerryScan är ett helt avlägset företag, med de flesta som arbetar från antingen Europa eller Amerika. Vi trivs som ett avlägset team eftersom vi är som våra kunder – från många länder runt om i världen!


Vår berättelse

2017 - När Peter Goetsch avslutade sina forskarstudier i Finland vid Helsingfors universitet, bestämmer sig Peter Goetsch och gästande vän Westley Bonack för att ta en resa över Finska viken till Estland. De fortsätter sedan till Stockholm, återigen med färja. På vägen inser de att om du inte är en lokal finns det inga pålitliga resurser för färjetidtabeller och biljetter i Östersjön. Ur detta föds en idé.

2018 - Peter och Westley bildar Port Zero Ventures och utvecklingen på FerryScan börjar. Ett enkelt proof-of-concept lanseras under hösten.

2020 - FerryScan har en stadig tillväxt och tar till sig kärnfärjepartners som Viking Line, Tallink-Silja och Finnlines.

2021 - Trots stora motvindar från COVID-19 fortsätter vi att bygga in kärnfunktioner i applikationen och anlita fler kärnpartners som Eckerö Line och Stena Line.

2022 - Vi öppnade en verksamhet i Estland, Port Zero Baltic OÜ, för att bättre betjäna våra EU-baserade kunder.

2023 - FerryScan fortsätter att växa och lägger till DFDS Seaways och Polferries som kärnpartners.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer