Om FerryScan


FerryScan byggdes av ett litet, passionerat företag startat i Wisconsin, USA av ivrig resenärer - 40+ länder mellan oss! Vi älskar att se nya platser och tycker att resor ska vara bekväma, använda den senaste tekniken och vara mer ärliga.


Vilka vi är

Våra grundare, Peter Goetsch och Westley Bonack, byggde FerryScan för att hjälpa människor att hitta de bästa resealternativen i Östersjön och ge användbar information som hjälper dig att boka den resa du behöver.

Vi säljer dig inte mer än du behöver och säger ärligt vad som händer. Vi arbetar inte med att skapa falska recensioner eller använda blufftaktik, vi är här för det långa spelet och vi vill att du ska lita på oss på resor i många år framöver.

Vårt lag

Peter och Westley driver den dagliga verksamheten, programmeringen och försäljningen.

Bill, Alyona, Anne och Valentin hjälper till med marknadsföring, support och översättningar och alla de tunga lyften bakom kulisserna som ger dig FerryScan.

Varför vi skapade FerryScan

Vi såg en verklig klyfta mellan uppdaterade data och information om bokning av färjor och vi såg stora färjerederier saknas från andra webbplatser. Vi visste att vi kunde göra det lättare för dig att boka, samtidigt som vi gav dig mer information. Vi brinner för färjor och vill gärna öppna detta transportmedium mer så att fler kan njuta av de vackra sevärdheterna och bekväma resor som färjor ger. Kanske vi ses till och med på din nästa resa!

Framtiden

Att boka färjor är tyvärr inte lika bekvämt som att boka en flygbiljett och informationen är inte transparent, men vi tror att vi kan ändra det. Färjor är mycket bekväma, ofta snabbare än korta flygningar, och mycket bekvämare än att flyga eller köra. Du kan ändra din biljett mycket lättare och det finns många resor, ibland varannan timme på populära rutter, jämfört med samma rutter med ett flygbolag.


Tack för att du besökte oss och vi hoppas att du fortsätter att hjälpa oss att bygga resans framtid.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer