Varför boka med FerryScan?


  • Sök färjetillgänglighet för många operatörer.
  • Jämför pris.
  • Betala inget extra. Priset du ser på FerryScan är det pris du betalar direkt med operatören.
  • Lyhörd kundservice, erbjuds på flera språk.

Färja från Malmö till Lübeck Reseinformation

Karta som visar färjelinjen från Malmö till Lübeck

Färjor går regelbundet från Malmö till Lübeck (Travemünde) och förbinder Sverige till Tyskland på 9 timmar. Finnlines är för närvarande den enda operatören på denna rutt, men det finns många liknande rutter som förbinder Nordtyskland och Polen till Danmark och Sydsverige.


Från Till Avgångstid Ankomst tid Operatör
Malmö hamn Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal 10:00 19:15 Finnlines Boka resa
Malmö hamn Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal 16:00 00:45 Finnlines Boka resa
Malmö hamn Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal 22:00 07:00 Finnlines Boka resa

Färja från Malmö till Lübeck Tripstatistik

Genomsnittlig reselängd 9:05
Avgångsstad Malmö, Sverige
Ankomststaden Lübeck, Tyskland
Färjerederier Finnlines

Vanliga frågor

Du kan ta med ditt fordon eller motorcykel till alla färjor som finns listade på FerryScan. Observera att fordonsutrymmet är begränsat och ofta säljs slut långt före passagerarplatserna. Vi har ett begränsat urval av fordonstyper på FerryScan, men du kan alltid kontakta oss för att få vilket fordon som helst bokat.

Priset du betalar på FerryScan är det pris du betalar vid bokning direkt hos valfri operatör. Om du märker ett högre pris på FerryScan jämfört med operatören matchar vi operatörens pris. FerryScan tjänar en liten provision på varje försäljning från färjeoperatören, men denna provision läggs inte till i våra priser.

Vi har begränsat stöd för onlinebokningar med husdjur för tillfället. Kontakta oss gärna för bokningar med husdjur, vi hjälper dig gärna.

Nästan alla färjor har hytter ombord att köpa. Vissa rutter (ofta över natten) kräver en hytt, som ingår i din biljett. Du kan alltid uppgradera din stuga för extra pengar. De billigaste hytterna finns vanligtvis i botten av fartyget nära motorerna. Vi föreslår att du försöker undvika dessa till varje pris, särskilt under vintern när det är grov sjö.

På Östersjöfärjorna finns det generellt sett en hel del aktiviteter att välja mellan. Det finns många restauranger, barer, kaféer och shopping. På större fartyg kan du även hitta nattklubbar, spa och teatrar.

Färjehamnar i Malmö

Färjehamnar i Malmö som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Färjehamnar i Lübeck

Färjehamnar i Lübeck som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer