Varför boka med FerryScan?


  • Sök färjetillgänglighet för många operatörer.
  • Jämför pris.
  • Betala inget extra. Priset du ser på FerryScan är det pris du betalar direkt med operatören.
  • Lyhörd kundservice, erbjuds på flera språk.

Färja från Lübeck till Malmö Reseinformation

Karta som visar färjelinjen från Lübeck till Malmö

Färjor går regelbundet från Lübeck (Travemünde) till Malmö och förbinder Nordtyskland till Sverige på 9 timmar. Finnlines är för närvarande den enda operatören på denna rutt, men det finns många liknande rutter som förbinder Nordtyskland och Polen till Danmark och Sydsverige.


Från Till Avgångstid Ankomst tid Operatör
Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal Malmö hamn 02:30 11:15 Finnlines Boka resa
Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal Malmö hamn 10:00 19:15 Finnlines Boka resa
Lübeck (Travemünde) hamn, Skandinavienkai Terminal Malmö hamn 22:00 07:15 Finnlines Boka resa

Färja från Lübeck till Malmö Tripstatistik

Genomsnittlig reselängd 9:09
Avgångsstad Lübeck, Tyskland
Ankomststaden Malmö, Sverige
Färjerederier Finnlines

Vanliga frågor

Du kan ta med ditt fordon eller motorcykel till alla färjor som finns listade på FerryScan. Observera att fordonsutrymmet är begränsat och ofta säljs slut långt före passagerarplatserna. Vi har ett begränsat urval av fordonstyper på FerryScan, men du kan alltid kontakta oss för att få vilket fordon som helst bokat.

Priset du betalar på FerryScan är det pris du betalar vid bokning direkt hos valfri operatör. Om du märker ett högre pris på FerryScan jämfört med operatören matchar vi operatörens pris. FerryScan tjänar en liten provision på varje försäljning från färjeoperatören, men denna provision läggs inte till i våra priser.

Vi har begränsat stöd för onlinebokningar med husdjur för tillfället. Kontakta oss gärna för bokningar med husdjur, vi hjälper dig gärna.

Nästan alla färjor har hytter ombord att köpa. Vissa rutter (ofta över natten) kräver en hytt, som ingår i din biljett. Du kan alltid uppgradera din stuga för extra pengar. De billigaste hytterna finns vanligtvis i botten av fartyget nära motorerna. Vi föreslår att du försöker undvika dessa till varje pris, särskilt under vintern när det är grov sjö.

På Östersjöfärjorna finns det generellt sett en hel del aktiviteter att välja mellan. Det finns många restauranger, barer, kaféer och shopping. På större fartyg kan du även hitta nattklubbar, spa och teatrar.

Färjehamnar i Lübeck

Färjehamnar i Lübeck som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Färjehamnar i Malmö

Färjehamnar i Malmö som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer