Varför boka med FerryScan?


  • Sök färjetillgänglighet för många operatörer.
  • Jämför pris.
  • Betala inget extra. Priset du ser på FerryScan är det pris du betalar direkt med operatören.
  • Lyhörd kundservice, erbjuds på flera språk.

Färja från Åbo till Stockholm Reseinformation

Karta som visar färjelinjen från Åbo till Stockholm

Färjor går regelbundet från Åbo till Stockholm, och de flesta gör också ett kort stopp på Ålandsöarna. Många färjor avgår från Åbo hamn, medan vissa (t.ex. drivs av Finnlines) avgår från Nådendal, bara några kilometer från Åbo själv. Färjor mellan Åbo och Stockholm trafikeras av Viking Lines, Tallink-Silja och Finnlines.


Från Till Avgångstid Ankomst tid Operatör
Åbo hamn Stockholm (Stadsgården) hamn 08:45 18:55 Viking Line Boka resa
Åbo (Nådendal) hamn Stockholm (Kapellskär) hamn 10:15 17:45 Finnlines Boka resa
Åbo hamn Stockholm (Värtahamnen) hamn 20:15 06:10 Tallink Silja Boka resa
Åbo hamn Stockholm (Stadsgården) hamn 20:55 06:30 Viking Line Boka resa
Åbo (Nådendal) hamn Stockholm (Kapellskär) hamn 23:00 06:15 Finnlines Boka resa

Färja från Åbo till Stockholm Tripstatistik

Genomsnittlig reselängd 10:39
Avgångsstad Åbo, Finland
Ankomststaden Stockholm, Sverige
Färjerederier Finnlines, Tallink Silja, Viking Line

Alternativ färjerutt: Helsingfors → Stockholm

Från Åbo till Stockholm, överväg den alternativa färjelinjen Helsingfors till Stockholm istället. Helsingfors ligger bara två timmar från Åbo med tåg.


Vanliga frågor

Du kan ta med ditt fordon eller motorcykel till alla färjor som finns listade på FerryScan. Observera att fordonsutrymmet är begränsat och ofta säljs slut långt före passagerarplatserna. Vi har ett begränsat urval av fordonstyper på FerryScan, men du kan alltid kontakta oss för att få vilket fordon som helst bokat.

Priset du betalar på FerryScan är det pris du betalar vid bokning direkt hos valfri operatör. Om du märker ett högre pris på FerryScan jämfört med operatören matchar vi operatörens pris. FerryScan tjänar en liten provision på varje försäljning från färjeoperatören, men denna provision läggs inte till i våra priser.

Vi har begränsat stöd för onlinebokningar med husdjur för tillfället. Kontakta oss gärna för bokningar med husdjur, vi hjälper dig gärna.

Nästan alla färjor har hytter ombord att köpa. Vissa rutter (ofta över natten) kräver en hytt, som ingår i din biljett. Du kan alltid uppgradera din stuga för extra pengar. De billigaste hytterna finns vanligtvis i botten av fartyget nära motorerna. Vi föreslår att du försöker undvika dessa till varje pris, särskilt under vintern när det är grov sjö.

På Östersjöfärjorna finns det generellt sett en hel del aktiviteter att välja mellan. Det finns många restauranger, barer, kaféer och shopping. På större fartyg kan du även hitta nattklubbar, spa och teatrar.

Färjehamnar i Åbo

Färjehamnar i Åbo som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Färjehamnar i Stockholm

Färjehamnar i Stockholm som har regelbunden färjetrafik för passagerare och fordon.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer