Välkomna Eckerö Line till FerryScan

Senast uppdaterad


FerryScan and Eckerö Line Logos

Denna månad välkomnar vi Eckerö Line till FerryScan! Vi är oerhört glada över att lägga till dem i FerryScan eftersom de är ett värdefullt tillägg till våra Helsingfors-Tallinn ruttsidor. Eckerö Line trafikerar två färjor mellan Helsingfors och Tallinn och är ofta bäst för att hitta sista minuten-biljetter. Med tillägget av Eckerö Line ger FerryScan nu fullt stöd för alla operatörer mellan Tallinn och Helsingfors.

Mer om Eckerö Line

Eckerö Line trafikerar två färjor mellan Helsingfors och Tallinn. M/S Finlandia är en modern färja med 3-4 avgångar varje dag från både Helsingfors och Tallinn. Eckerö Line driver även Finbo Cargo, som är en färja dedikerad till fordon och godstrafik (de utan fordon får inte göra bokningar). Finbo Cargo trafikerar mellan Helsingfors Nordsjö och Tallinn Muugas hamnar, som båda ligger utanför stadens centrum, vilket gör det idealiskt för förare att undvika trafik. Även om Eckerö Line är mindre än sina konkurrenter, erbjuder den fortfarande en pålitlig och prisvärd färjeförbindelse mellan Helsingfors och Tallinn.

Rutt Frekvens Bokningsinfo
Helsingfors till Tallinn Många per dag Klicka för bokningsinformation
Helsingfors (Vuosaari) till Tallinn (Muuga) - Endast fordon och last Många per dag Klicka för bokningsinformation
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
M/S Finlandia Pulling into the port of Tallinn
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer