Välkomna DFDS Seaways till FerryScan

Senast uppdaterad


FerryScan och DFDS Seaways logotyper

Lagom till sommaren är vi glada över att äntligen tillkännage vårt partnerskap och integration med DFDS Seaways. DFDS är ett av de största färjeföretagen i Europa, med rutter över hela Östersjön, Nordsjön och Engelska kanalen. Vi är glada över att kunna erbjuda sina rutter till våra användare, och vi ser fram emot att arbeta med dem för att göra färjeresor ännu mer tillgängliga. Medan DFDS erbjuder ett stort antal färjerutter i Europa, har vi beslutat att fokusera på just deras rutter i Östersjön, för att hålla i linje med vårt uppdrag på FerryScan.

DFDS är en enorm färjeoperatör i Europa, med rutter som förbinder Tyskland, Lettland, Litauen, Sverige, Estland, Frankrike, Danmark, Storbritannien och Irland. Vårt tillägg av DFDS till FerryScan ger kunderna ännu fler alternativ för resor i Östersjön.

Nya DFDS-rutter på FerryScan

Följande rutter från DFDS har lagts till på FerryScan. Observera att vissa rutter endast är tillgängliga att boka om du har ett fordon.

Rutt Frekvens Bokningsinfo
Frederikshavn ↔ Oslo Flera dagligen Klicka för bokningsinformation
köpenhamn ↔ Oslo Flera dagligen Klicka för bokningsinformation
Karlshamn ↔ Klaipėda Flera dagligen Klicka för bokningsinformation
Kiel ↔ Klaipėda Flera dagligen Klicka för bokningsinformation
Stockholm ↔ Paldiski Flera dagligen Klicka för bokningsinformation
DFDS Crown Seaways och DFDS Pearl Seaways lade till i Köpenhamn.
DFDS Crown Seaways och DFDS Pearl Seaways lade till i Köpenhamn.

Går framåt

Vi är glada över att ha förmånen att arbeta med DFDS Seaways. Deras tillägg till FerryScan gör vår applikation så mycket bättre, och vi ser fram emot ett långt partnerskap tillsammans.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer