Gratis färjebiljetter för ukrainska flyktingar

Senast uppdaterad


På grund av kriget i Ukraina erbjuder många färjerederier i Östersjön gratis transport till ukrainare som flyr från Ukraina. Här är en lista med alla detaljer om färjetransporter för ukrainska flyktingar.

Eckerö Line

Eckerö Line har färjelinjer mellan Helsingfors och Tallinn, som trafikerar regelbundet. Eckerö Line erbjuder gratis färjebiljetter för ukrainska flyktingar, samt stöd till humanitär frakt. Bokningsinfo hittar du här:
Eckerö Line Biljetter

Finnlines

Finnlines har färjelinjer mellan Tyskland (Travemünde/Lübeck), Sverige (Malmö, Kapellskär) och Finland (Nådendal/Åbo, Helsingfors). Finnlines erbjuder också gratis färjebiljetter till ukrainare. Mer information här:
Finnlines biljetter

Stena Line

Stena Line har ett omfattande linjenät i Finland, Sverige, Lettland, Polen, Tyskland och Danmark. Stena Line har också många rutter som förbinder Storbritannien, Irland, Frankrike och Nederländerna. Stena Line erbjuder gratis färjebiljetter till ukrainare, såväl som humanitära och välgörenhetsorganisationer. Ta reda på mer här:
Stena Line Biljetter

Tallink Silja

Tallink Silja är ett av de största färjerederierna i Östersjön, med linjer mellan Estland, Finland och Sverige. Tallink Silja erbjuder gratis färjebiljetter för ukrainska flyktingar, samt humanitär last till stöd för Ukraina. Läs mer här:
Biljetter till Tallink Silja

Viking Line

Viking Line har färjelinjer mellan Estland, Finland och Sverige, med täta avgångar. Även om det för närvarande inte är listat online, tillhandahåller Viking Line biljetter till ukrainska flyktingar på alla rutter. Enligt försäljnings- och marknadschef Ilja Berunenko: "Vi erbjuder gratisbiljetter för flyktingar på alla våra rutter. Vi tillhandahåller gratis passagerarbiljetter och platser för personbilar, på långa rutter till/från Stockholm även Standardhytter. Bokning sker via vår kundtjänst på [email protected]"

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer